• Medveten Färsk Vegansk Ekologisk skönhetsvård & DIY
Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Klarna Payment with Swish

Om Violeta Velevska

Violeta Velevska är auktoriserad hudterapeut med internationell CIDESCO-examen, gesällbrev och medlem i SHR -
Sveriges hudterapeuters riksorganisation. Hon brinner för välbefinnande, personlig utveckling och utbildning. Med flera yrkestitlar som kosmetisk produktutvecklare, yogalärare, aromaterapeut, massör och personlig tränare arbetar hon med hudvård ur ett holistiskt perspektiv.

Då Violeta har varit yrkesverksam i branschen sedan examen 2002 har hon arbetat med det mesta. Allt från medicinsk hudvård tätt ihop med läkare och sköterskor till produktframtagning med forskare. I några år har hon också utbildat hudterapeuter i laser, microneedling samt annan teknisk utrustning och ingrediensteknologi. Hon har även skrivit artiklar samt krönikor med temat hälsa och skönhet för Expressen, deltagit i intervjuer i skönhetsmagasinet Daisy Beauty samt medverkat i ”Stjärnorna på slottet”.

"-Jag har ett stort intresse för råvaror, därav har jag alltid lagt stor vikt på ingrediensteknologi. Jag har upptäckt att det är svårt att finna rena produkter när det tillverkas i stor skala på fabriker och så vill många tillverkare dessutom att produkterna ska ha oändligt lång hållbarhet. Därför har jag startat Mindful Beauty Lab. Mindful Beauty är ett holistiskt skönhetskoncept, som jag använder mig av i hudvårdslabbet samt min resterande verksamhet. Vi erbjuder kurser och utbildningar i kosmetisk kemi samt produktframtagning och aromaterapi. I webbshopen finner du produkter med stort fokus på resultat, giftfritt, zero\less-waste och färskt. Med beprövad erfarenhet och långt utövande i yrket vill jag knyta ihop säcken, som är fylld med kunskap samt verktyg, för hjälpa dig att stråla från insidan och ut!"