• Medveten Skönhet
Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Klarna Payment with Swish

Om Violeta Velevska

Violeta Velevska är auktoriserad hudterapeut med internationell CIDESCO-examen, gesällbrev och medlem i SHR -
Sveriges hudterapeuters riksorganisation. Hon brinner för välbefinnande, personlig utveckling och utbildning. Med flera yrkestitlar som kosmetisk tatuerare, produktutvecklare, yogalärare, aromaterapeut, massör och personlig tränare arbetar hon med hudvård ur ett holistiskt perspektiv.

Då Violeta har varit yrkesverksam i branschen sedan examen 2002 har hon arbetat med det mesta. Allt från medicinsk hudvård tätt ihop med läkare och sköterskor till produktframtagning med forskare. I några år har hon också utbildat hudterapeuter i laser, kosmetisk tatuering, microneedling samt annan teknisk utrustning och ingrediensteknologi. Hon har även skrivit artiklar samt krönikor med temat hälsa och skönhet för Expressen, deltagit i intervjuer i skönhetsmagasinet Daisy Beauty samt medverkat i ”Stjärnorna på slottet”.

Violeta har utvecklat Mindful Beauty Lab där hon erbjuder förstklassig hudvård med högvibrerarande råvaror. På så sätt kan du som kund få möjlighet att tillverka färsk hudvård i form av färdiga kit,  specifikt anpassat för dig och din hud. Eftersom Violeta ser till helheten erbjuder hon även tjänster så som träning, yoga samt kost allt för att du och din hud ska stråla från insidan och ut!