Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Klarna Payment with Swish

Integritetspolicy och användarvillkor för Violeta Velevska Teaching

Välkommen till Violeta Velevska Teaching! En digital plattform för lärande och träning inom holistisk hälsa som tillhandahålls av samarbetspartnern Hey Marvelous. Personuppgiftsansvarig är Mindful Beauty Lab Sweden AB 559281-5525. Företaget har sitt säte i Göteborg med Violeta Velevska som ägare. 

Önskar du att komma i kontakt med företaget, skicka ett mail till [email protected] med ditt ärende och dina kontaktuppgifter så hör vi av oss inom kort alternativt ring 0735062074.

Integritetspolicy

Lärplattformen

Plattformen ger oss säkra, lösenordsskyddade medlemssidor för att lagra, dela och sälja video- och ljudklasser, lektioner och andra relaterade tjänster. När du köper produkter och/eller registrerar dig för tjänster på www.violetavelevska.se, gör du transaktioner direkt med vårt företag Mindul Beauty Lab Sweden AB och inte med Hey Marvelous. Läs mer om deras egna policys: https://www.heymarvelous.com/privacy samt https://www.heymarvelous.com/terms. Att skydda dina personliga uppgifter är vår prioritet. Denna integritetspolicy gäller Mindful Beauty Lab Sweden AB, inklusive, men inte begränsat till, Violeta Velevska Teaching och företagets webbplatser, mindfulbeautylab.se, sportyoga.se, sportyogasweden.se samt violetavelevska.se.

Dataskyddsförordningen

Vi följer dataskyddsförordningen (GDPR). www.violetavelevska.se / Mindful Beauty Lab Sweden AB varken säljer, handlar eller hyr ut dina personliga uppgifter till andra och vi följer de regler som finns i dataskyddsförordningen. Enligt dataskyddsförordningen ska våra kunder få information om hur dennes personuppgifter behandlas vilket vi beskriver på denna sida.Vi samlar in information som hjälper oss att tillhandahålla rätt tjänster till dig, det inkluderar: e-post, namn, kontaktuppgifter, ibland personnummer vid fakturering, ip-adress och köphistorik. Vi kommer inte samla in mer information än vi behöver för att tillhandahålla våra tjänster till dig. Dina uppgifter sparas även hos vår betalleverantör Stripe, Klarna, vårt bokföringsprogram Speedledger, e-postprogram MailChimp, enkätprogrammet Surveymonkey samt huvudplattformen Hey Marvelous.

Betalkassa

Vi använder Stripe som leverantör av vår betalkassa. Detta innebär att vi kan komma att dela dina personuppgifter såsom kontaktuppgifter och orderinformation med Stripe när kassan laddas, för att Stripe ska kunna hantera ditt köp. Dina personuppgifter som delas behandlas enligt Stripes egen dataskyddsinformation https://stripe.com/se/privacy. Kvittot är specificerad på engelska där tax står för moms. Alternativ betalning via faktura samt Swish.

Lagring av uppgifter

Dina uppgifter lagras så länge vi har en rättslig grund att behandla dina uppgifter, exempelvis för att fullfölja avtalet mellan oss eller för att efterleva en rättslig förpliktelse enligt exempelvis bokföringslagen. Du kan när som helst be att personuppgifterna raderas, men undantag sker om det behövs för att fullfölja avtalet eller uppfylla rättslig förpliktelse (bokföringslagen). Vi behåller endast e-postkonversationer så länge vi har pågående kommunikation men sparar ett register bestående av namn, e-post och vilken utbildning/klass du har gått och när du blev godkänd/klar för att kunna styrka ditt deltagande vid förfrågan. Information som vi använder för nyhetsbrevsutskick eller marknadsföring kommer behållas fram tills den tidpunkt du själv väljer att avprenumerera från den. Dina personuppgifter kan komma att hanteras av personal i Sverige, ingen tredje part har tillgång till dina personuppgifter så länge inte lagen kräver att vi delar den. 

Rätten till tillgång 

Du har rätt att få utdrag av all information som finns om dig hos oss. Utdrag levereras elektroniskt i ett läsbart format.

Köp och användarvillkor

Pris

Alla priser på www.violetavelevska.se anges i SEK. Priserna på köpknappen anges exklusive moms men i betalkassan inklusive moms. Vi reserverar oss för prisändringar och förbehåller oss rätten att justera priset.

Ångerrätt

Vid köp av varor från www.violetavelevska.se har du som kund en lagstiftad 14 dagars ångerrätt som gäller i enlighet med Distans- och hemförsäljningslagen från ditt betalningsdatum eftersom leverans sker direkt efter betalning. För att utnyttja din ångerrätt krävs att du inte har börjat använda tjänsten. När det gäller onlineutbildningar anses tjänsten påbörjad när du har loggat in på ditt konto i studion och börjat ta del av utbildningen. Är detta gjort kan du inte hävda ångerrätt enligt Distans- och hemförsäljningslagen. Om du enligt ovan har rätt att ångra köpet och vill utöva den rättigheten, kontakta [email protected].

Ansvarsbegränsning

Vi kan inte heller hållas ansvarig för intrång i data eller bristande datasekretess i samband med överföringen av information via internet vid nyttjande av plattformen. Vårt ansvar ska under alla omständigheter alltid vara begränsat till ett belopp motsvarande den erlagda avgiften du lagt under innevarande abonnemangsperiod för tjänsten. Krav som överstiger detta belopp kan inte göras av dig som kund.

Rättigheter av innehåll/material

Du (eller juridisk person) får inte sprida personliga användaruppgifter eller kunduppgifter för att därigenom ge flera tillgång till utbildningarna samt materialet. Du (eller juridisk person) får därtill inte heller offentligt visa eller dela video, dokument eller annat material ur plattformen, om inget annat är skriftligen överenskommet. För att detta ska bli tillåtet krävs separata avtal mellan Violeta Velevska/ Mindful Beauty Lab Sweden AB och dig (eller med juridisk person). Om vi misstänker att sådan aktivitet sker äger Mindful Beauty Lab Sweden AB rätten att frånta dig den köpta tjänsten.

Cookies

Cookies är nödvändiga för att få hemsidan att fungera som det är tänkt och för att ge dig den bästa användarupplevelsen. Cookies hjälper oss att få överblick över ditt besök på hemsidan, så att vi löpande kan optimera och målinrikta hemsidan efter dina behov och intressen.

Force Majeure

Force Majeure såsom krig, omfattande arbetskonflikt, blockad, eldsvåda, miljökatastrof, allvarlig smittspridning, krig eller annan omfattning som part inte råder över och som förhindrar part att fullgöra sina skyldigheter och befriar part från detta. Sådan befrielse gäller under förutsättning att verksamheten inte heller kan bedrivas under dessa förhållanden. Motparten skall omedelbart underrättas om omständigheter som kan tillämpa denna bestämmelse.

Ändringar av de Allmänna Villkoren

Vi förbehåller oss rätten att när som helst företa ändringar i villkoren. Ändringar av villkoren kommer automatiskt till din epost.

Tvist och lagval

I tillfälle av att tvist inte kan lösas i samförstånd med företagets kundtjänst och kunden, kan du som kund vända dig till Allmänna Reklamationsnämnden, se www.arn.se. Vid eventuell tvist följer vi beslut från ARN eller motsvarande tvistlösningsorgan. Tvist gällande tolkningen eller tillämpningen av dessa allmänna villkor ska tolkas i enlighet med svensk rätt och lag.

Violeta Velevska / Mindful Beauty Lab Sweden AB

Poetgatan 101

42255 Hisings Backa

tel: 0735062074

e-post: [email protected]

www.violetavelevska.se

orgnr: 559281-5525

Genom att använda eller gå in på webbplatsen samtycker du till villkoren i denna policy, inklusive de datapraxis som beskrivs här. Denna integritetspolicy samt användarvillkor fungerar som meddelande vid eller före insamlingsplatsen.

GENOM ATT GODKÄNNA DENNA POLICY GODKÄNNER DU ATT FÅ E-POST FRÅN FÖRETAGET FÖR UPPDATERINGAR AV PRODUKTER OCH FUNKTIONER, NYHETSBREV OCH MARKNADSKAMPANJER.